Podľa ukrajinského politika treba zaliať Rusko vodkou!

NETKY.SK • 4 Júl 2018, 15:51 • 2 min
Podľa ukrajinského politika treba zaliať Rusko vodkou!

KYJEV - Poslanec Najvyššej rady Ukrajiny, Oleg Barna, vyzval počas rozhovoru pre ukrajinský kanál 112 "zaliať Rusko vodkou."

slovakia

left justify in out

Poslanec predstavil ako príklad ekonomiku Číny, ktorá sa vyvíjala vďaka rastu exportu. Podľa neho by mala krajina urobiť to isté, aby zvíťazila v ekonomickej vojne s Ruskom.

 

"A preto vyhlasujem: Ukrajina by mala rásť, musíme Rusku predávať všetko! Zaliať ich alkoholom, vodkou. Predávať všetko! Okrem toho, čo môžu použiť proti nám a špičkových technológií," povedal Barna. Poslanec poznamenal, že týmto spôsobom Ukrajina naplní svoju pokladňu a Rusko bude "industriálne degradovať."

 

V júni štátna výkonná služba Ukrajiny zmrazila účty podniku Ukrspirt, ktorý je monopolistom vo svojej oblasti. Organizácia zdôrazňuje, že takéto rozhodnutie by mohlo viesť k zničeniu alkoholového priemyslu na Ukrajine.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
KAratina New
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies