Podľa ruského astrológa dnes - v piatok 13. - nedôjde k žiadnym pohromám

NETKY.SK • 13 November 2015, 15:02 • 2 min
Podľa ruského astrológa dnes - v piatok 13. - nedôjde k žiadnym pohromám

MOSKVA - Astrológ Alexandr Zarajev z Ruskej astrologickej školy tvrdí, že v dnešný piatok 13. nedôjde vo svete k žiadnym závažným pohromám.

slovakia

left justify in out

Vysvetlil, že Mesiac v tomto čase dorastá, preto netreba čakať žiadne výnimočné problémy. Dodal, že dnes, v piatok 13., bude druhá polovica dňa pre ľudí dokonca priaznivejšia. V rozhovore pre agentúru Interfax Zarajev spresnil, že to vyplýva z postavenia hviezd, ktoré sú naklonené vzniku nových partnerských vzťahov.

 

Poverčiví ľudia v mnohých krajinách sveta sa boja, ak 13. deň v mesiaci pripadne na piatok a snažia sa v tento deň vyhýbať rozhodovaniu vo vážnych veciach či cestovaniu.

 

Obavy z čísla 13., ktoré vraj nosí smolu, viedli k tomu, že ruské kolo vo viedenskom Patri nemá kabínu číslo 13, v niektorých hoteloch v USA nebývajú izby s číslom 13, inde dokonca v bytových domoch chýba 13. poschodie.

Interfax pripomína, že povery ohľadom piatku 13. údajne súvisia s dátumom hromadného zatknutia stoviek templárov, ktoré sa uskutočnilo v piatok 13. októbra 1307 na príkaz francúzskeho kráľa Filipa IV. Pekného.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona