Podľa prieskumu by voľby vyhral Smer

NETKY.SK • 31 Január 2013, 12:49 • 2 min
Podľa prieskumu by voľby vyhral Smer

Podľa prieskumu by voľby vyhral Smer - Politika Poslanci siedmich politických strán by zasadli podľa posledného prieskumu agentúry Focus do parlamentných lavíc. Tým súčasným by v prípade, ak by sa voľby konali tento víkend, robili spoločnosť aj zástupcovi

slovakia

left justify in out

img

Poslanci siedmich politických strán by zasadli podľa posledného prieskumu agentúry Focus do parlamentných lavíc. Tým súčasným by v prípade, ak by sa voľby konali tento víkend, robili spoločnosť aj zástupcovia Novej väčšiny Daniela Lipšica.

Výraznú podporu voličov si naďalej udržiava vládny Smer-SD s 36,9 percentami. Za ním ako najsilnejší opozičný subjekt skončilo KDH s 10,9 percentami, ktoré si oproti decembru pohoršilo o jedno percento. Nasledujú SDKÚ-DS a OĽaNO zhodne s 8,8 percentami. S miernym odstupom za nimi je SaS (6,9 %). Brány Národnej rady by tesne prekročil Most-Híd (5,2 %) a Nová väčšina (5,0 %).

Agentúra Focus uskutočnila prieskum verejnej mienky od 15. do 22. januára na 1035 respondentoch. Z opýtaných by sa 19,5 percenta volieb nezúčastnilo, 14,8 percenta nevedelo, komu by dalo svoj hlas, prípadne nechcelo odpovedať.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies