Podľa Pelého je Ronaldo už lepší ako Messi

NETKY.SK • 1 Február 2014, 14:12 • 2 min
Podľa Pelého je Ronaldo už lepší ako Messi

Rio de Janeiro - Brazílska futbalová legenda Pelé tvrdí, že Cristiano Ronaldo je zaslúženým držiteľom Zlatej lopty FIFA určenej pre najlepšieho hráča roka 2013.

slovakia

left justify in out

Trojnásobný majster sveta dodal, že Portugalčan svojimi kvalitami už prevýšil Argentínčana Lionela Messiho, ktorého dlho považovali za najlepšieho futbalistu planéty.

"Sám som pred dvoma rokmi tvrdil, že Messi nemá konkurenciu. Mal však smolu, vlani ho postihlo zranenie a na jeho pozícii ho vystriedal Cristiano Ronaldo. Ten sa zlepšuje každým rokom a ten minulý sa dostal až na vrchol. Myslím, že niet pochýb, že aktuálne najlepším hráčom sveta je práve on," citovala Pelého ESPN. Ronaldo potvrdil elitný štatút aj v hlasovaní FIFA, keď ziskom Zlatej lopty zosadil z trónu Messiho ako štvornásobného víťaza tejto trofeje.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona