Podľa Mourinha United prehrávajú kvôli trom faktorom

NETKY.SK • 19 September 2016, 09:55 • 2 min
Podľa Mourinha United prehrávajú kvôli trom faktorom

WATFORD - Futbalisti Manchestru United utrpeli druhú prehru v Premier League v tejto sezóne. V nedeľu v zápase 5. kola prehrali na štadióne Watfordu 1:3.

slovakia

left justify in out

Portugalský tréner "červených diablov" Jose Mourinho po tretej prehre jeho zverencov za sebou skonštatoval, že tím nemal šťastie a nezaslúžil si prehrať.

 

O triumfe domácich rozhodol víťazným gólom kolumbijský reprezentačný obranca Juan Zuniga len pár sekúnd po príchode na ihrisko ako striedajúci hráč v 82. minúte. V 90.+5 minúte ešte dostali domáci šancu kopať pokutový kop, využil ju Troy Deeney. Rekordný 20-násobný anglický majster ťahá sériu troch prehier, najprv prehral v lige v prestížnom mestskom derby City, potom aj v Európskej lige UEFA s Feyenoordom Rotterdam.

 

"Ak zanalyzujete naše tri prehry v uplynulom týždni, tak sme vždy boli lepším tímom v druhom polčase," citovala agentúra AP kouča hostí. Britská BBC ponúkla širšie vyjadrenie bývalého trénera Realu Madrid či Chelsea Londýn. "Poukážem na tri faktory zápasu, z ktorých ale len jeden viem preukázať. Ten prvý závisí na nás samotných, odvíja sa od našich chýb, kolektívnych aj individuálnych. To musíme zlepšiť, je to v našich rukách. Druhý faktor sú rozhodcovia a ja neviem kontrolovať ich chyby. Tretí faktor je šťastie. My ho nemáme. Boli sme lepší a prehrali sme," citovala Portugalčana BBC.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies