Podľa Mourinha nemal Terry ukončiť reprezentačnú kariéru

NETKY.SK • 19 Október 2013, 08:59 • 2 min
Podľa Mourinha nemal Terry ukončiť reprezentačnú kariéru

LONDÝN - Podľa trénera futbalistov FC Chelsea Josého Mourinha sa jeho zverenec John Terry unáhlil s rozhodnutím ukončiť reprezentačnú kapitolu.

slovakia

left justify in out

Bývalý kapitán anglickej reprezentácie zanechal kariéru v "Albióne" po rasistickom incidente s mladším bratom Ria Ferdinanda Antonom, po ktorom bol síce zbavený obvinení civilným súdom, no od Anglickej futbalovej asociácie (FA) dostal dištanc na štyri zápasy.

"Je to dobré pre neho a aj pre nás. Znovu získal sebavedomie a pocit, že je dôležitým hráčom pre tím. Ak by som však bol ja reprezentantom, počkal by som si s týmto rozhodnutím, kým by mi povedali, že ma už nepotrebujú. Je to však iba môj názor. Samozrejme, on mal dôvody, prečo to takto spravil," povedal bývalý kouč Realu Madrid či Interu Miláno na tlačovej konferencií pred sobotňajším stretnutím 8. kola Premier League proti Cardiffu, v ktorom nenastúpi pre pretrvávajúce zranenie rebier Ashley Cole. 

"Ashley nie je pripravený. Fernando Torres bude k dispozícií, ak ho vyberiem do základnej zostavy. V poslednom období naozaj tvrdo pracoval. Momentálne si môžem vybrať z trojice útočníkov a ja chcem mať problém, vybrať si toho správneho," uzavrel Mourinho. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona