Podľa Mirroru povedie Aston Villu Sherwood alebo Klinsmann

NETKY.SK • 12 Február 2015, 14:56 • 2 min
Podľa Mirroru povedie Aston Villu Sherwood alebo Klinsmann

BIRMINGHAM - Anglická prvoligová Aston Villa sa v stredu rozlúčila s futbalovým trénerom Paulom Lambertom a britský denník Daily Mirror už birminghamskému mužstvu ponúkol mená dvoch kandidátov na uvoľnený post.

slovakia

left justify in out

Jedným je 46-ročný Angličan Tim Sherwood, ktorý je bez práce od 13. mája 2014 od vyhadzovu z iného tímu Premier League Tottenhamu Hotspur. Druhým je o štyri roky starší bývalý nemecký reprezentant a súčasný kouč národného tímu Spojených štátov amerických Jürgen Klinsmann.

 

"Villans" na čele s novým výkonným riaditeľom Tomom Foxom museli Lambertovi po predčasnom ukončení kontraktu vyplatiť odstupné vo výške troch miliónov libier. Štyridsaťpäťročný Škót totiž iba v septembri minulého roka podpísal s aktuálne 18. tímom tabuľky najvyššej anglickej súťaže nový štvorročný kontrakt. Aston Villa prehrala v siedmich z ostatných desiatich ligových vystúpení.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies