Podľa Messiho sú zatiaľ najlepší Holanďania a Nemci

NETKY.SK • 17 Jún 2014, 11:16 • 2 min
Podľa Messiho sú zatiaľ najlepší Holanďania a Nemci

BELO HORIZONTE - Reprezentácie Holandska a Nemecka sa zatiaľ podľa argentínskej hviezdy Lionela Messiho prezentovali na futbalových majstrovstvách sveta v Brazílii najlepšími výkonmi.

slovakia

left justify in out

Argentína sa proti Bosne a Hercegovine k týmto dvom mužstvám nepriblížila. Ak sa im bude chcieť vyrovnať, podľa Messiho sa musí poriadne zlepšiť.

 

"Myslím si, že najlepšími tímami v prvých zápasoch boli Holandsko a Nemecko. Stále je ale množstvo tímov, ktoré ešte neukázali, čo vedia. Je ťažké robiť závery len z jedného stretnutia. Tieto mužstvá sa budú postupom času ešte zlepšovať," vyhlásil Messi. Holanďania zdolali na úvod turnaja obhajcov titulu zo Španielska 5:1, čo neočakával ani argentínsky futbalista v službách Barcelony, a Nemci si poradili s Portugalskom Cristiana Ronalda 4:0. 

 

Argentína zdolala na úvod Bosnu a Hercegovinu 2:1, hráči Albicelestes však nepredviedli ideálny výkon a robili množstvo chýb. Zlepšenie hry prišlo až po prechode na ofenzívnejší systém 4-3-3 v druhom polčase. Messi verí, že v tomto ofenzívnom rozostavení bude mužstvo hrať naďalej. "My sme Argentína. Musíme sa sústrediť na seba a nie na súpera. Samozrejme, v závislosti od vývoja zápasu sa štýl môže meniť. Mali by sme však hrať to, čo je nám vlastné a neupravovať systém podľa súpera. Osobne chcem hrať ofenzívnejšie," tvrdí Messi. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies