Podľa Maradonu zmenil Blatter FIFA na anarchiu

NETKY.SK • 5 Máj 2015, 13:24 • 2 min
Podľa Maradonu zmenil Blatter FIFA na anarchiu

AMMÁN - Argentínska legenda Diego Maradona opäť ostro kritizoval prezidenta Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) Seppa Blattera, organizácia sa pod Švajčiarovým vedením vraj zmenila na totálnu anarchiu.

slovakia

left justify in out

Podľa majstra sveta 1986 už nadišiel čas na odchod 79-ročného funkcionára do dôchodku. Maradona chce pomôcť do prezidentského kresla 39-ročnému jordánskemu princovi Alimu Bin Al-Husejnovi.

 

"Keby som neveril, že bude dobrým prezidentom, tak by som nebol na tomto fóre. Jediný človek rozhoduje o všetkom, aj keď nevie vôbec nič. Je čas na zmenu a aj vlastní kolegovia by mu mali odporučiť odchod," uviedol Maradona počas rozhovoru na ázijskom fóre Soccerex asi 60 km od jordánskej metropoly Ammánu. 

 

Argentínčan neverí Blatterovi, že by ešte mohol pomôcť FIFA. Súčasný prezident sa usiluje o piaty štvorročný mandát, kandidujú aj bývalý portugalský reprezentant Luís Figo, prezident Kráľovského holandského futbalového zväzu (KNVB) Michael van Praag a viceprezident FIFA a jordánsky princ Ali Bin Al-Husejn. Voľby sa uskutočnia 29. mája. 

 

"Blatter od svojho príchodu napáchal veľa škôd. Je čas, aby odstúpil a nechal nás, ktorí sme plní síl, aby sme urobili obnovu futbalu," doplnil päťdesiatštyriročný rodák z Buenos Aires Maradona. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona