Podľa majiteľa FC Liverpool sa klub rozišiel so Suarezom v správnom čase

NETKY.SK • 25 Júl 2014, 16:23 • 2 min
Podľa majiteľa FC Liverpool sa klub rozišiel so Suarezom v správnom čase

LIVERPOOL - Podľa majiteľa futbalistov FC Liverpool Johna Henryho sa anglický vicemajster rozišiel s uruguajským útočníkom Luisom Suarezom v tom správnom čase.

slovakia

left justify in out

Suarez ako najlepší strelec uplynulej sezóny v Premier League prestúpil v lete do FC Barcelona za 81 miliónov eur aj napriek tomu, že za uhryznutie Taliana Giorgia Chielliniho na MS v Brazílii dostal štvormesačný dištanc. Debut v katalánskom drese si odbije až koncom októbra.

 

"Načasovanie nášho rozchodu s Luisom bolo ideálne. Do klubu priniesol veľmi veľa, ale aj my sme do neho dosť investovali. Som presvedčený, že aj napriek jeho odchodu uvidíte v budúcej sezóne kvalitný liverpoolsky útok," povedal pre denník Liverpool Echo väčšinový vlastník "the Reds" Henry, ktorý je aj majiteľom bejzbalistov Bostonu Red Sox.

 

Tréner Brendan Rodgers zároveň vyhlásil, že vedenie tímu v blízkej budúcnosti ponúkne novú zmluvu kapitánovi Stevenovi Gerrardovi. Ten nedávno vo veku 34 rokov ukončil reprezentačnú kariéru s úmyslom sústrediť sa už len na klub. "Ja osobne som veľmi rád, že Steven bude myslieť už len na Liverpool. Je vo výbornej kondícii a som presvedčený, že naďalej bude jednou z opôr mužstva," dodal Rodgers pre agentúru Reuters.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona