Podľa kapitána Cháru si Slovinci zaslúžili víťazstvo

NETKY.SK • 15 Február 2014, 15:11 • 2 min
Podľa kapitána Cháru si Slovinci zaslúžili víťazstvo

SOČI - Zdeno Chára: "Súper hral veľmi dobre, disciplinovane, ako jeden tím a zaslúžil si zvíťaziť".

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Z úst väčšiny slovenských hokejových reprezentantov po sobotňajšej prehre 1:3 s výberom Slovinska na XXII. zimných olympijských hrách v Soči sa slová drali len veľmi ťažko. Sklamanie bolo badať aj na tvári kapitána Zdena Cháru, ktorý bol na ľade pri presilovkovom góle Tičara na 1:0 aj presnom zásahu Razingara na 2:0. "Väčšia časť duelu bola vyrovnaná. S pribúdajúcim časom bolo jasné, že uspeje ten, kto dá prvý gól. Strelili ho Slovinci a podarilo sa im to udržať až do konca. Pre nás bolo náročné vracať sa do zápasu. Súper hral veľmi dobre, disciplinovane, ako jeden tím a zaslúžil si zvíťaziť,“ zhodnotil obranca Zdeno Chára, ktorý v mixzóne hovoril len v angličtine.

Aj skúsený bek zatiaľ nevie, v čom je v prípade Slovákov chyba. "Ťažko povedať, čo je zlé v našom tíme. Musíme si utvárať viac šancí v útoku," dodala opora tímu zámorskej NHL Boston Bruins.

 

Neskôr po zápase v rozhovore pre RTVS priznal kapitán slovenského tímu veľké sklamanie. Tím však nechce zvesiť hlavy a v ďalšom priebehu olympijského turnaja chce zabojovať. "Slovinci hrali dobre, našli cestu ako skórovať. Z našej strany to bolo kŕčovité. Snažili sme sa vyrovnať a potom dostali ďalšie góly. Musíme nájsť pozitíva a ďalej bojovať,“ povedal Chára, podľa ktorého musia na ľade hrať a korčuľovať všetci piati hráči. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies