Podľa Jarábka bol Kelava suverénny, Vojtuš o mesiac vo forme

NETKY.SK • 16 Február 2015, 13:48 • 2 min
Podľa Jarábka bol Kelava suverénny, Vojtuš o mesiac vo forme

BELEK - Tréner futbalistov Spartaka Trnava Juraj Jarábek pochválil mužstvo za výkon vo víkendovom bezgólovom stretnutí proti maďarskému prvoligovému tímu DVSC Debrecín v rámci herného sústredenia v Turecku.

slovakia

left justify in out

"Súper bol kombinačnejší, lepší v hre s loptou, ale my sme mali viac gólových príležitostí a mohli sme aj vyhrať. Musím vysloviť spokojnosť s defenzívnou činnosťou mužstva, kde naozaj bola dobrá organizácia. Škoda, že po prechodovej fáze sme nedotiahli viacero brejkov do zdarného konca. Zápas nám ukázal opäť niečo nové, takéto súboje nás posúvajú dopredu," citoval klubový web slová kouča Spartaka, ktorý sa vyjadril na margo výkonu 26-ročného chorvátskeho brankára Ivana Kelavu, hosťujúceho v Trnave do 27. júla 2015: "Dobre vyriešil štandardné situácie, pôsobil pri nich suverénne. Strely riešiť nemusel, maďarský súper sa k nim nedostával."

 

Druhý polčas proti Debrecínu odohral Jakub Vojtuš. Dvadsaťjedenročný útočník je v Spartaku na skúške, všetko však smeruje k tomu, že po návrate výpravy z "krajiny polmesiaca" príde v jeho prípade k podpisu zmluvy so 6. tímom jesennej časti najvyššej slovenskej súťaže. "Jakub je mladý, futbalový, má dobrý výskok. Fyzicky však zanedbaný, je to otázka možno mesiaca, kým sa dostane do optimálnej formy," poznamenal lodivod "andelov" na adresu rodáka zo Spišskej Novej Vsi. 

 

Na "próbe" v trnavskom klube je aj srbský útočník Admir Kecap, ktorý prišiel z prvoligového mužstva Novi Pazar. V Spartaku zvažujú angažovanie tohto 27-ročného zakončovateľa. "Len takéto zápasy so silnými súpermi nám reálne ukážu, ako na tom sú hráči, ktorí prišli na skúšku," doplnil šéf realizačného tímu FC Spartak Trnava Juraj Jarábek. 

 

Tretie prípravné stretnutie na sústredení v Turecku odohrajú futbalisti Trnavy v utorok 17. februára proti ruskému klubu Spartak Moskva. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies