Podľa investora Tima Drapera je Bitcoin väčší ako internet

NETKY.SK • 25 Apríl 2018, 08:42 • 2 min
Podľa investora Tima Drapera je Bitcoin väčší ako internet

Draper je zakladateľom spoločnosti Draper Associates. Preslávil sa svojou skorou podporou projektov Tesla, Jobs.com a Skype. Ale ak sa ho spýtate dnes, Bitcoin ich prekonal.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Počas diskusie v Squared/Manhattan Institute povedal, že kryptomeny budú väčšie ako všetky technologické projekty dokopy.

 

„Toto je väčšie ako internet. Je to väčšie ako vek železnej renesancie. Väčšie ako priemyselná revolúcia. Ovplyvňuje to celý svet a bude ho to ovplyvňovať aj ďalej.“

 

Draper odhaduje, že Bitcoin do roku 2022 dosiahne hodnotu 250 000 USD a zopakoval to aj počas diskusie.

 

„O 5 rokov sa pokúsite ísť kúpiť kávu s fiat menou a budú sa na vás smiať, pretože nepoužívate kryptomeny. Verím, že sa dostaneme do bodu, v ktorom nebudeme držiteľmi žiadnych fiat mien,“ povedal Draper.

 

Bublina Bitcoin

 

Jednou z kľúčových tém, o ktorých sa diskutovalo, bol Bitcoin. Stále sú obavy, že ide len o bublinu a ľudia prídu o svoje investície.

 

„Je to len váš predpoklad, to je absurdné. Vy stále používate internet. To nebola žiadna bublina. Bola to úžasná transformácia nášho sveta,“ povedal Draper pred živým publikom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Erika
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies