Podľa filmu Strážcovia galaxie vznikne animovaný seriál

NETKY.SK • 11 Október 2014, 11:27 • 2 min
Podľa filmu Strážcovia galaxie vznikne animovaný seriál

LOS ANGELES – Na motívy snímky Strážcovia Galaxie (2014) vznikne animovaný seriál. Pre americkú televíziu Disney XD ho vytvorí spoločnosť Marvel Television, pričom sa v ňom objavia všetci hrdinovia filmu Peter Quill, Gamora, Drax, Groot a Rocket. Seriál by sa mal na obrazovky televízie dostať v budúcom roku.

slovakia

left justify in out

„Film sa rýchlo stal svetovým fenoménom. Tešíme sa na spoluprácu so spoločnosťou Marvel Television, s ktorou chceme priniesť pútavý animovaný seriál,“ uviedol vo vyhlásení predstaviteľ televízie Disney XD Marc Buhaj. „Toto je veľmi vzrušujúci čas, pretože sa chystáme rozšíriť vesmírnu stránku marvelovského sveta,“ povedal zasa riaditeľ Marvel Television Jeph Loeb. „Po tom, čo sa objavili vo filme, všetci chcú vidieť viac Petra Quilla a jeho tím,“ dodal tiež Loeb. 

 

Snímka Strážcovia Galaxie (2014) sa stala prvým filmom uvedeným v roku 2014, ktorý v amerických kinách dosiahol tržby viac ako 300 miliónov dolárov (237 miliónov eur). Na Slovensku mal film distribučnú premiéru 31. júla. Vo filme sa predstavili napríklad Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Lee Pace, Michael Rooker, Glenn Close či Benicio Del Toro. O réžiu sa postaral James Gunn. Pokračovanie snímky uvedú do amerických kín 27. júla 2017. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies