Podľa Erikssona zostáva Hodgson iba preto, že je Angličan

NETKY.SK • 23 Jún 2014, 14:52 • 2 min
Podľa Erikssona zostáva Hodgson iba preto, že je Angličan

SAO PAULO - Tréner anglickej futbalovej reprezentácie Roy Hodgson dostal možnosť pokračovať pri národnom tíme iba z dôvodu svojej národnosti.

slovakia

left justify in out

Myslí si to švédsky kouč Sven-Göran Eriksson, ktorý viedol Albión v období rokov 2001 - 2006.
     

"Zostáva iba preto, že je Angličan. Ak by bol inej národnosti, určite mu neponúknu ďalšiu spoluprácu. Zahraničný tréner by v Anglicku po takom turnaji skončil," povedal Eriksson pre švédsky denník SportExpressen.
     

Ronney a spol. prehrali súboje s Talianskom a Uruguajom rovnakými výsledkami 1:2 a šancu postúpiť do ďalších bojov stratili už po 2. kole zápasov v základnych skupinách. Ak nebudú stačiť ani v utorok na Kostariku, blamáž bude dokonaná.
     

"Myslím si, že veci v Anglicku sa zmenili. Za mojej éry sa hovorilo o postupe do semifinále či finále, tomuto tímu predpovedali postup zo skupiny. Jednoducho sa znížili očakávania," dodal 66-ročný Švéd, ktorý v minulej sezóne viedol čínsky FC Kuang-čou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies