Podľa Ekblada sa veľký Jágrov zadok zle bráni

NETKY.SK • 16 Máj 2015, 13:48 • 2 min
Podľa Ekblada sa veľký Jágrov zadok zle bráni

PRAHA - Devätnásťročný obranca Aaron Ekblad sa v kabíne Floridy Panthers učí od českej hokejovej hviezdy Jaromíra Jágra.

slovakia

left justify in out

Kým v NHL dostáva od 43-ročnej legendy mnohé užitočné rady, na majstrovstvách sveta sú obaja súperi a po dueli v základnej skupine ich čaká aj semifinálová bitka medzi Českom a Kanadou.


"Je jedným z najlepších hokejistov, ktorí kedy robili tento šport. Musíme si naňho dávať pozor, ale zároveň nesmieme prehliadnuť nikoho ďalšieho. Hokej je tímová hra. Hral som proti Jágrovi, keď nastupoval za New Jersey. Keď prišiel na Floridu, bol som unesený a štastný. Je to veľký hráč. Je dobrý učiteľ pre mladých hokejistov Panthers," chváli pre iDnes.cz Jágra Aaron Ekblad.


Devätnásťročný kanadský obranca pozná stratégiu, ako ubrániť českého súpera. Jágr hrá na svetovom šampionáte vo výbornej forme, vo štvrtok dvoma gólmi rozhodol štvrťfinále proti Fínsku. "Musíme byť trpezliví. Má tam ten svoj veľký zadok. Nemôžete sa okolo neho dostať a vziať mu puk. Trpezlivosť je základ," prezradil pre iDnes.cz Ekblad recept na hru proti Jágrovi.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies