Podľa Costu sa Falcao v Chelsea opäť rozstrieľa

NETKY.SK • 25 Júl 2015, 13:50 • 2 min
Podľa Costu sa Falcao v Chelsea opäť rozstrieľa

LONDÝN - Španielsky futbalista Diego Costa verí, že jeho nový klubový spoluhráč Radamel Falcao sa v londýnskej FC Chelsea opäť dostane do svojej starej streleckej formy.

slovakia

left justify in out

K tomu mu má pomôcť aj tréner Londýnčanov Jose Mourinho.

 

Falcao si postupne vybudoval povesť jedného z najobávanejších útočníkov v Európe, keď za dve sezóny v Porte nastrieľal 72 gólov, ďalších 70 ich pridal ako hráč Atletica Madrid. Nasledoval rekordný prestup do AS Monaco. Kolumbijský kanonier však krátko nato utrpel komplikované zranenie kolena, pre ktoré vynechal aj MS 2014 v Brazílii. V uplynulej sezóne hosťoval v Manchestri United, v 29 zápasoch strelil štyri góly.

 

"Radamel vie, že Jose (Mourinho) je tréner, ktorý hráčom verí a stojí za nimi. Nepodpisuje hráčov len tak, vždy len so zámerom, aby z danej posily vyťažil čo najviac. Pre nás je dobre, že sa mu v Manchestri nedarilo, aspoň teraz môže hrať za nás. Verím, že v Chelsea sa opäť rozstrieľa," uviedol Costa.

 

Brazílsky rodák hral s Falcaom v Atleticu. "Poznáme sa veľmi dobre. Je to super hráč s vynikajúcimi schopnosťami zakončovatela. Určite bude pre nás posilou," dodal Costa.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies