Podľa Christiny Hendricks je Ryan Gosling skvelý režisér

NETKY.SK • 24 August 2013, 09:06 • 2 min
Podľa Christiny Hendricks je Ryan Gosling skvelý režisér

BRATISLAVA - Americká herečka Christina Hendricks si myslí, že Ryan Gosling je úžasný režisér. Tridsaťosemročná hviezda sa predstaví v Goslingovom filme How to Catch a Monster, kde stvárni matku chlapca, ktorý objaví pod vodnou hladinou tajomné mesto.

slovakia

left justify in out

"Bol úžasný režisér. Presne vedel, čo chcel. Vytvoril pre ľudí prostredie, v ktorom mohli byť skutočne kreatívni. Nikdy som nič podobné nezažila," chválila 32-ročného Goslinga herečka. "Získali sme veľmi výnimočnú skúsenosť, skúšali sme týždeň a pol až dva týždne pred nakrúcaním. Cítili sme sa už ako rodina, boli sme si veľmi blízki," vysvetlila. Goslingov režisérsky debut by sa do kín mal dostať na budúci rok. Okrem Hendricks si v ňom zahrajú aj Eva Mendes, Matt Smith či Saoirse Ronan.

Christina Hendricks je známa predovšetkým ako Joan Holloway z úspešného seriálu Mad Men. Za jej stvárnenie má na konte tri nominácie na Emmy a spolu so svojimi seriálovými kolegami získala dve Screen Actors Guild Awards pre najlepšie herecké obsadenie. Zahrala si aj v seriáli Firefly (2002 - 2003) či filmoch Život je taký (2010), Nechápem, ako to dokáže (2011), Detachment (2011) alebo Drive (2011). Čitateľky magazínu Esquire ju v roku 2010 vyhlásili za najpríťažlivejšiu ženu sveta. Od roku 2009 je jej manželom herec Geoffrey Arend. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona