Podla britského denníka Sunday Mirror sa Mario Götze v lete chystá do Liverpoolu

NETKY.SK • 29 Marec 2016, 10:30 • 2 min
Podla britského denníka Sunday Mirror sa Mario Götze v lete chystá do Liverpoolu

MNÍCHOV - Nemecký futbalový reprezentant Mario Götze sa podľa periodika Sunday Mirror už rozhodol v letnom prestupovom období odísť z Bayernu Mníchov do anglického FC Liverpool.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný ofenzívny stredopoliar pod trénerským vedením Pepa Guardiolu nedostáva v bavorskom veľkoklube veľa príležitostí, čo by sa podľa spomenutého zdroja nezmenilo ani po už dohodnutom nástupe Carla Ancelottiho. Hlavným motívom však je vidina opätovnej spolupráce so súčasným koučom "červených" Jürgenom Kloppom, ktorý Götzeho trénoval tri a pol roka v Borussii Dortmund. Kontrakt strelca víťazného gólu finále majstrovstiev sveta 2014 vyprší na konci nasledujúcej sezóny a Bavori mu zatiaľ neponúkli jeho predĺženie.

 

Sunday Mirror odhadol hodnotu prípadného transferu na dvadsať miliónov libier, teda o desať menej než v roku 2013 Bayern zaplatil Borussii.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies