Podľa Blattera čaká Rusko ešte tuhý boj s rasizmom

NETKY.SK • 8 Apríl 2015, 15:54 • 2 min
Podľa Blattera čaká Rusko ešte tuhý boj s rasizmom

MOSKVA - Prezident Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) Sepp Blatter si myslí, že hostiteľ najbližšieho svetového šampionátu Rusko musí prejsť ešte dlhú cestu v boji proti rasizmu.

slovakia

left justify in out

Šéf svetového futbalu prostredníctvom sociálnej siete reagoval už na štvrtý trest pre fanúšikov Torpeda Moskva v tejto sezóne príspevkom: "Je potrebné prijať sankcie, no vzdelávanie je nemenej dôležité."

 

Torpedo Moskva musí odohrať dva domáce zápasy pred prázdnymi tribúnami, čo je trest za propagovanie nacistických symbolov prostredníctvom transparentu počas nedeľňajšieho súboja na ihrisku Arsenalu Tula. Najnovší trest nadobudne platnosť až v máji, lebo dovtedy bude Torpedo pykať rovnakým spôsobom za to, že jeho fanúšikovia častovali brazílskeho útočníkovi Zenitu Petrohrad Hulka zvukmi pripomínajúcimi opicu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies