Podľa Blattera budú MS 2018 v Rusku najlepšími v histórii

NETKY.SK • 20 Apríl 2015, 17:40 • 2 min
Podľa Blattera budú MS 2018 v Rusku najlepšími v histórii

MOSKVA - Prezident Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) Sepp Blatter vyjadril presvedčenie, že svetový šampionát 2018 v Rusku bude najlepším v histórii.

slovakia

left justify in out

 Povedal to počas pondelkovej inšpekcie štadióna v Soči, ktorý bude jedným z dejísk MS.
     

"Som šťastný a hrdý prezident. Som hrdý na to, že Rusko sa chystá na usporiadanie majstrovstiev sveta. Veľa z tohto celého sa deje vďaka prezidentovi Vladimirovi Putinovi, zásluhu majú aj minister športu Vitalij Mutko a šéf organizátorov Alexej Sorokin. Spolu tvoria ten správny tím s výbornou pracovnou morálkou," uviedol Blatter pre ruskú agentúru TASS.
     

Šéf svetového futbalu sa vyjadril aj k téme ohľadne odobratia šampionátu z dôvodu politického smerovania Ruska. "Niektorí ľudia nechcú, aby sa turnaj v Rusku uskutočnil. Pre takých mám len jednu reakciu - my tvoríme futbal a nenecháme politikov si do toho zasahovať," dodal Blatter.
     

Soči bude jedným z 11 dejísk šampionátu, ktorý sa uskutoční v termíne od 14. júna do 15. júla 2018.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies