Podľa Bierhoffa bude Löw pokračovať do roku 2016

NETKY.SK • 14 Júl 2014, 10:39 • 2 min
Podľa Bierhoffa bude Löw pokračovať do roku 2016

RIO DE JANEIRO - Podľa manažéra nemeckej futbalovej reprezentácie Olivera Bierhoffa tréner Joachim Löw zostane vo funkcii minimálne do roku 2016.

slovakia

left justify in out

Nemci po víťazstve vo finále svetového šampionátu v Brazílii nad Argentínou získali štvrtý titul majstrov sveta, o Löwovom odchode z lavičky národného tímu sa hovorilo bez ohľadu na výsledok nedeľňajšieho stretnutia.

 

"Ja zostanem minimálne do roku 2016. A podľa toho, ako som vnímal Jogiho v posledných dňoch a týždňoch, myslím, že urobí to isté," povedal Bierhoff pre televíziu ARD.

 

Löw je hlavným koučom nemeckej reprezentácie od roku 2006, predtým pôsobil vo funkcii ako asistent trénera Jürgena Klinsmanna. Löw i Bierhoff vlani predĺžili zmluvy s vedením Nemeckého futbalového zväzu (DFB) minimálne do roku 2016. Neučinil tak Löwov asistent Hansi Flick, ktorý bude od septembra zastávať post športového riaditeľa DFB. 

 

Prezident DFB Wolfgang Niersbach je presvedčený, že Löw odolá lákavým ponukám zahraničných klubov. "Verím, že zostave. A to minimálne do roku 2016, možno aj dlhšie," povedal Niersbach.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies