Podľa Bakoša Plzeň bojovala, City jej nedalo šancu

NETKY.SK • 18 September 2013, 10:24 • 2 min
Podľa Bakoša Plzeň bojovala, City jej nedalo šancu

PLZEŇ - Slovenský futbalový útočník Marek Bakoš z Viktorie Plzeň sa zo všetkých síl snažil nájsť recept na obranu Manchestru United.

slovakia

left justify in out

V utorňajšom súboji Ligy majstrov sa nepresadil strelecky žiaden z hráčov českého šampióna. Manchester City na západe ČR vyhral 3:0. "Uvedomujeme si, akú kvalitu má Manchester City. Na ihrisku sme zistili, že to nie je len o peniazoch, ktoré lietajú vo vzduchu. Je to o tom, ako vie hrať City futbal. To nám dnes ukázali. My sme bojovali, chceli sme uhrať lepší výsledok, ale oni nám nedali šancu. Klobúk dole pred nimi, musíme uznať, že ich tím bol lepší," uviedol podľa klubového webu Bakoš.

Bakoš sa do zostavy Plzne vracia po zranení. Zdravotne je po kvalitnej regenerácii stopercentne v poriadku. V utorok v Štruncových sadoch hral do 84. minúty. Ako útočník sa nedostával často do šancí, musel si vybojovať množstvo lôpt. V prvom polčase so spoluhráčmi niekoľkokrát ohrozili obranu súpera, ktorý rozhodol v úvode druhého dejstva o zisku troch bodov. "Zápas mohol skončiť menším rozdielom, ale aj väčším. Výsledok je reálny. Skončilo to 0:3 a svetoví hráči nám ukázali, ako sa hrá futbal. My si z tohto zápasu musíme niečo zobrať, ak je to možné, tak len pozitívne," doplnil Bakoš, podľa ktorého v Plzni nemôžu vešať hlavy. Aj keď si predstavovali iný výsledok, súťaž sa nekončí. V skupine Ligy majstrov čaká Viktoriu ešte päť zápasov. "Chceli sme hrať Ligu majstrov a nastupovať proti najsilnejším tímom na svete. Ideme ďalej," dodal Bakoš.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies