Podivné merítka krásy

NETKY.SK • 27 Marec 2016, 13:07 • 2 min
Podivné merítka krásy

BRATISLAVA - Na sociálnych sieťach môžete nájsť skutočne čokoľvek. Napríklad aj veľa snímok, kde ženy ukazujú svoje prednosti. A hneď sa majú s kým porovnávať. Novým meradlom krásy sa stal papier A4 a ceruzka alebo štetec.

slovakia

left justify in out

Zmestí sa váš driek za list papiera veľkosti A4, tak aby po stranách nebol nikde vidieť? List papiera má na šírku iba 21 cm, čo je nepredstaviteľné pre väčšinu žien. Takúto veľkosť nedosiahnú ani s pomocou korzetu. Stále sa ale nájde dosť ľudí, vlastne žien, ktoré sa snažia tento "ideál krásy" dosiahnuť, aj keby mali obedovať vlastné zdravie. 

Ak sa za papier nezmestia nastupujú drastické diéty a tyranizovanie samej seba.

 

Ďalšie podivné "merítko" vám má napovedať o dokonalosti vášho poprsia. V Číne máte ideálne prsia vtedy, keď nimi udržíte ceruzku alebo štetec. Čo by pre Európanky nemusel byť až taký problém, no čínske ženy majú priemernú veľkosť košíka A.


Takýchto "porovnávadiel" existuje omnoho viac. Nie je tomu dávno, keď kolovalo po sociálnej sieti ako zistiť, či máte dokonalú postavu. Je to vtedy ak sa ústami viete dotknúť svojho pupku. Čo je dosť nereálne.

 

Niektoré ženy sú stále presvedčené, že krása sa dá zmerať. Napríklad tým, ako ďaleko máte od seba lícne kosti, ako vysoké máte čelo, koľko cm je medzera medzi stehnami alebo ako vysoko vám trčia rebrá, keď ležíte.

 

A potom, že ženy v Číne sú skoro na nerozoznanie.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona