Podhradský: V Bratislave som doma, ale fungujem s tímom

NETKY.SK • 25 Marec 2014, 14:31 • 2 min
Podhradský: V Bratislave som doma, ale fungujem s tímom

BRATISLAVA - Napätá politická situácia na Ukrajine vyhnala hokejistov Donbasu Doneck zo svojho domovského stánku do zahraničia. Domáce zápasy vyraďovacej časti KHL hrajú v Bratislave, čo však vonkoncom neprekáža obrancovi Petrovi Podhradskému, ktorý je rodákom z metropoly Slovenska.

slovakia

left justify in out

"Nikdy by som nepredpokladal, že si play-off zahrám doma v Bratislave. Som len rád. V čase osobného voľna si môžem robiť čo chcem, ale inak fungujem v procese s tímom vrátane bývania,“ uviedol 34-ročný Podhradský. 

 

Hokejisti z Donecka odohrali v Slovnaft aréne rozhodujúci siedmy zápas štvrťfinále Západnej konferencie proti Dinamu Riga a v dejisku MS 2011 pokračujú naďalej ako domáci tím v semifinálovej konfrontácii s Levom Praha. Stav série je po štyroch zápasoch vyrovnaný 2:2, piaty duel je na programe v stredu opäť v Bratislave, ale domácim tímom bude tentoraz pražský Lev. Podhradský si veľmi váži divácku podporu od slovenských fanúšikov, ktorým je Donbas bližší ako Lev zrejme aj preto, že v jeho drese pôsobí okrem obrancu aj reprezentačný brankár Ján Laco. 

 

"V Donecku som tento rok sám, lístky nepotrebujem pre nikoho. V Bratislave sa však zídu pre rodinu a kamarátov. V kútiku duše som veril, že nám diváci budú fandiť viac ako Levu. Máme však aj našich fanúšikov, ktorí s nami chodia počas celej sezóny aj na „tripy“ vonku. Napriek všetkému je to škoda, že zápasy sa nemôžu hrať u nás v Donecku. Ľudia by si to zaslúžili, vždy vedeli urobiť dobrú kulisu,“ uzavrel Peter Podhradský, ktorý má v zbierke striero z MS 2000. 

 

Podhradský očakáva od zvyšku semifinálovej série proti Levu tuhý boj. "Tie zápasy sú všetky vyrovnané. Treba bojovať a byť v strehu. Dôležitá je regenerácia po náročných a dlhých zápasoch série," dodal Podhradský.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies