Podhradský sa rozlúčil s reprezentáciou, na MS si nezahrá

NETKY.SK • 17 Apríl 2015, 14:18 • 2 min
Podhradský sa rozlúčil s reprezentáciou, na MS si nezahrá

POPRAD - Obranca Peter Podhradský opustil v piatok kemp slovenskej hokejovej reprezentácie a nezahrá si na májovom svetovom šampionáte v Prahe a Ostrave (1. - 17. 5.). Tréner Vladimír Vůjtek vyradil skúseného obrancu Lady Togliatti zo záverečnej prípravy.

slovakia

left justify in out

Bratislavský rodák vo štvrtok strelil proti Bielorusku vo svojom 102. reprezentačnom vystúpení desiaty gól v národnom tíme. Do mužstva SR sa vrátil po trojročnej odmlke a chcel sa prebojovať do nominácie na MS. "Tréneri mu po piatkovom tréningu poďakovali za bojovnosť v prípravnom kempe a keďže ho neplánovali zaradiť do zostavy na odvetný zápas s Bieloruskom, uvoľnili ho o deň skôr," uvádza sa v správe na oficiálnom webe Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH).

 

"V príprave som skončil, akurát si balím veci a cestujem z Popradu domov do Bratislavy," vyjadril sa pre cas.sk strieborný medailista z roku 2000 Peter Podhradský a dodal: "Tréneri si ma zavolali po dnešnom tréningu a oznámili mi to. Do istej miery som to aj očakával. Podali sme si ruky a zaželali si všetko dobré. Život ide ďalej a zajtra zase vyjde slnko." 

 

Na svetovom šampionáte v Česku sa pravdepodobne nepredstaví ani útočník Tomáš Marcinko, ktorý v štvrtkovom zápase v Košiciach proti Bielorusku utrpel otras mozgu. "Po tvrdom strete s protihráčom v druhej tretine súboja s Bielorusmi zápas nedohral útočník Tomáš Marcinko a zamieril rovno do košickej nemocnice, kde mu diagnostikovali otras mozgu. Vzhľadom na druhý úder do hlavy v krátkom čase pôjde v prípade Tomáša o dlhšiu liečbu a 27-ročný útočník sa s najväčšou pravdepodobnosťou na majstrovstvách sveta v Prahe a Ostrave nepredstaví," uvádza web HockeySlovakia.sk. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies