Podchody v Bratislave by mali byť bezpečnejšie, mesto vymieňa svietidlá

NETKY.SK • 27 Júl 2017, 16:15 • 2 min
Podchody v Bratislave by mali byť bezpečnejšie, mesto vymieňa svietidlá

BRATISLAVA – Niektoré bratislavské podchody by mali byť bezpečnejšie, a to vďaka výmene starých svietidiel za nové s LED technológiou.

slovakia

left justify in out

Nové svietidlá sú napríklad v podchode na Prievozskej ulici pri Rotunde, takmer 70 nových svietidiel pribudlo na zastávkach na Patrónke. Aktuálne práce pokračujú v podchode na Hodžovom námestí, kde by do konca prvého augustového týždňa malo byť vymenených skoro 700 svietidiel. Informovala Iveta Kešeľáková z tlačového oddelenia bratislavského magistrátu.

 

 

„S cieľom vyššej bezpečnosti a zníženia vandalizmu bude v podchodoch inštalovaný aj kamerový systém s prepojením na Mestskú políciu Bratislava," doplnila Kešeľáková. 

 

Hlavné mesto pritom v tomto roku plánuje vymeniť svietidlá aj v podchode na Dolnozemskej ceste pri Ekonomickej univerzite a na Rusovskej ceste pri Záporožskej ulici.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies