Podbrezovú by od júna mal viesť Zdenko Frťala

NETKY.SK • 26 Máj 2015, 09:07 • 2 min
Podbrezovú by od júna mal viesť Zdenko Frťala

PODBREZOVÁ - Novým trénerom futbalistov ŽP Šport Podbrezová sa má stať podľa utorkového vydania denníka Šport Zdenko Frťala.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťštyriročný kouč v súčasnosti vedie českého druholigistu FK Varnsdorf, s ktorým si vybojoval postup do najvyššej súťaže. Frťala už rokoval so zástupcami Podbrezovej a doťahovali sa aj detaily spolupráce. Zástupcovia ŽP Šport zatiaľ oficiálne podľa Športu nekomentovali rozhovory s Frťalom o jeho angažovaní od júna 2015.


Frťala ako hráč pôsobil v Trnave, Slovane Bratislava, Tepliciach. Ako asistent Michala Bílka pracoval v Tepliciach, Ružomberku a Sparte Praha. Ako hlavný tréner viedol druholigové kluby v Čáslavi a Varnsdorfe.


Podbrezovčania absolvovali jarnú časť Fortuna ligy prakticky až so štyrmi trénermi, ktorí si navzájom pomáhali. Okrem Jozefa Moresa nimi boli Marek Bažík, Mário Auxt a Branislav Benko. Podbrezovej patrí pred posledným kolom sezóny 2014/2015 v tabuľke 11. priečka s trojbodovým odstupom za Zlatými Moravcami. V 33. kole sa Podbrezová v sobotu 30. mája predstaví na ihrisku Senice.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies