Podbrezová už bez Mateja Kochana v tejto sezóne

NETKY.SK • 13 Máj 2016, 12:16 • 2 min
Podbrezová už bez Mateja Kochana v tejto sezóne

PODBREZOVÁ - Futbalista Matej Kochan pre zranenie už v tejto sezóne najvyššej slovenskej súťaže nepomôže spoluhráčom v tíme ŽP Šport Podbrezová.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný stredopoliar (nar. 21. novembra 1992) má vleklé problémy s ľavým kolenom. V zostávajúcich dvoch kolách Fortuna ligy - v domácej Zelpo aréne v piatok proti Spartaku Trnava a o týždeň neskôr v derniére v Senci proti Slovanu Bratislava nezasiahne rodák z Brezna do zápasového diania. Kochan naposledy odohral druhý polčas 7. mája vo víťaznom dueli "železiarov" na trávniku v Senici (1:0).

 

"Mám bolesti v kolene, predovšetkým pri záťaži. Vznikli na jar, možno aj vinou terénu, ktorý sme mali doma na hracej ploche. Nepríjemnosti sa so mnou ťahajú už dlhšie. Naposledy som odohral polčas, ale koleno bolelo. V tejto chvíli neviem povedať nič viac. Nie je to nič vážne, nemám nič roztrhnuté, ale na presnú diagnózu si musím počkať, v najbližších dňoch ma čakajú odborné vyšetrenia," uviedol odchovanec Podbrezovej.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona