Podávanie rúk pred zápasom United-Liverpool bude aj napriek Suarezovej potyčke s Evrom

NETKY.SK • 9 Február 2012, 09:08 • 2 min
Podávanie rúk pred zápasom United-Liverpool bude aj napriek Suarezovej potyčke s Evrom

Podávanie rúk pred zápasom United-Liverpool bude aj napriek Suarezovej potyčke s Evrom - Futbal MANCHESTER - Premier League nemá v pláne zrušiť predzápasové podávanie si rúk pred sobotňajším zápasom medzi Manchestrom United a Liverpoolom, keď sa Patrice E

slovakia

left justify in out

imgMANCHESTER - Premier League nemá v pláne zrušiť predzápasové podávanie si rúk pred sobotňajším zápasom medzi Manchestrom United a Liverpoolom, keď sa Patrice Evra a Luis Suarez pravdepodobne znova stretnú tvárou v tvár.

Podávanie si rúk na Old Trafforde sa uskutoční podľa plánu, keďže vedenie Premier League sa domnieva, že zrušenie tejto tradície by malo negatívny dopad na podobné udalosti v budúcnosti.

Sobotňajší zápas bude druhým stretnutím medzi Liverpoolom a United odkedy útočník Reds, Luis Suarez, dostal stopku na osem zápasov za rasovú urážku hráča United,  Evru, v minulom roku.
Minulý mesiac sa tieto dva tímy stretli v zápase FA Cupu, v ktorom Liverpool na Anfield Road vyhral 2-1, ale Suarezovi v tom čase stále plynul trest.

Suarezov zákaz sa už skončil a prvýkrát nastúpil už v pondelkovom ligovom zápase proti Tottenhamu.
Minulý mesiac futbalový zväz rozhodol, že zruší podávanie si rúk medzi QPR a Chelsea pred ich stretnutím FA Cupu, v snahe zmierniť napätie kvôli podobným rasovým urážkam Johna Terryho na obrancu QPR, Antona Ferdinanda. Kapitán Chelsea to však popiera.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies