Pod tlakom bude Bayern, tvrdí brankár Chelsea, Petr Čech

NETKY.SK • 15 Máj 2012, 22:13 • 2 min
Pod tlakom bude Bayern, tvrdí brankár Chelsea, Petr Čech

Pod tlakom bude Bayern, tvrdí brankár Chelsea, Petr Čech - Futbal LONDÝN – Petr Čech hovorí, že je rád, že Chelsea je v úlohe outsidera v blížiacom sa finále Ligy majstrov proti Bayernu Mníchov. Chelsea už má na konte veľké prekvapenie, keď sa im v semifi

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN – Petr Čech hovorí, že je rád, že Chelsea je v úlohe outsidera v blížiacom sa finále Ligy majstrov proti Bayernu Mníchov.

Chelsea už má na konte veľké prekvapenie, keď sa im v semifinále podarilo prekvapivo vyradiť Barcelonu a zabezpečiť si tak miestenku v sobotňajšom finále, ktoré sa hrá práve v Mníchove.

Roberto Di Matteo a jeho tím budú musieť poraziť Bayern na jeho vlastnom ihrisku, ak chcú dvihnúť pohár nad hlavy prvýkrát v histórii.

"Je to finále a niekto by povedal, že šance sú 50-50, no nie je to tak. Hrať na vlastnom štadióne a mať svoju vlastnú šatňu, je obrovská výhoda," povedal brankár Čech pre ČTK.

"Táto zhoda okolností robí z Bayernu favoritov. My sa ich však budeme snažiť nejakým spôsobom prekabátiť. Finále je o tom, ako sa oba tímy vyrovnajú s tlakom," dodal.

"Favoritmi sú oni, keďže hrajú doma, ale budú aj pod väčším tlakom ako my. To by mohlo byť našou výhodou, ale môže to byť nevýhodou. Budeme musieť počkať a uvidíme, ako sa zápas vyvinie. Tak či onak, budeme sa snažiť znepríjemniť favoritovi zápas ako to len bude možné. Určite tam nejdeme na výlet. Chceme vyhrať."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies