Poď sa s nami báť!

NETKY.SK • 7 Október 2019, 14:30 • 2 min
Poď sa s nami báť!

Hľadáte nové dobrodružstvo? Na Slovensku máte možnosť zažiť to, čo ste ešte nezažili. Prvý strašidelný dom na Slovensku pod názvom Horror House Slovakia v Trnave, nie je len pre milovníkov hororových filmov.

slovakia

left justify in out

Poď sa s nami báť! Team Horror House Slovakia (Strašidelný dom) pozýva všetkých návštevníkov na jedinečnú prehliadku plnú zábavy a strachu. Na návštevníkov čakajú obľúbené hororové bytosti, perfektný zážitok a zopár úloh. Zaži s Horror House Slovakia ten pravý hororový zážitok už 25.10.2019 o 18 hod. :)
 

 

Jedná sa o krátkodobý kultúrny projekt viažúci sa k Halloweenu. Minulý rok bol strašidelný dom otvorený prvýkrát a to po dobu jedného mesiaca. Tento rok sa brány strašidelného domu otvoria  od 25.10. do 30.11.2019. Návštevníci zažijú na vlasnej koži zábavnú prehliadku so živými hercami. Strašiť sa bude  formou "zosobnenia" rôznych hororových filmov alebo samotných fóbií (min. rok napr. pavúčia miestnosť). Návštevníci prechádzajú jednotlivými miestnosťami, kde sa budú báť a pritom musia splniť rôzne úlohy, aby úspešne absolvovali celú prehliadku, ktorá trvá cca 20-30 minút.

 

Motto akcie je "Poď sa s nami báť". Minulý ročník bol úspešný a pozitívne ohlasy prinútili organizátorov si tento strašidelný scenár zopakovať opäť. Druhý ročník však bude ešte viac strašidelnejší a preto sa je čoho báť. :D

 

V lete mohli zažiť strašideľnú noc aj počas akcie "Scary night", ktorá sa konala v Kukuričnom bludisku vo Vlčkovciach. Vďaka týmto skúsenostiam sa herci doslova so svojimi rolami vžili a strašenie tým prešlo o level vyššie. Horor House Slovakia je prvý strašidelný dom na Slovensku a svojim návštevníkom má čo ponúknuť ako napr. strašidelnú prehliadku plnú horrorových a creepy postáv, plnenie ľahkých úloh, zábava, strach, jedinečný zážitok, atď.

 

Príďte sa báť spolu ako rodina, priatelia alebo kolektív z práce. Tento typ zábavy je výborný ako teambuilding. Vstup je vhodný pre dospelých a deti od 15+. Vstup prebieha v časových intervaloch po skupinách 5 až 10 ľudí. Zážitok strachu umocní aj chutný Scary Drink. :)

 

img

 

Rezervácie: 0940 803 435

Lokalita: Štefánikova 105/15, Trnava
Otváracie dni : Stredy, piatky, soboty vždy od 18,00-22,00 

Vstupné: Dospelí - 9 eur, Študenti - 8 eur(iba v stredy s ISIC kartou/inou študentskou kartou) 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ella marketing
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies