Pod Kovačom sa zatriasla stolička, Šuker chce analýzu

NETKY.SK • 7 September 2015, 10:29 • 2 min
Pod Kovačom sa zatriasla stolička, Šuker chce analýzu

ZÁHREB - Futbalisti Chorvátska nemajú dve kolá pred koncom bojov o postup na majstrovstvá Európy 2016 možnosť priamej kvalifikácie na šampionát vo vlastných rukách. Ich trojzápasová séria bez víťazstva znamená, že zverenci Nika Kovača sa musia spoľahnúť na pomoc iných, ak sa chcú vyhnúť baráži. V H-skupine im patrí tretia priečka za Talianskom a Nórskom, ktoré má na konte o bod viac.

slovakia

left justify in out

"Vieme, že Nórsko hrá ešte s Maltou a Talianskom. Naším cieľom zostáva miestenka do Francúzska, Chorvátsko tam musí byť," vyhlásil prezident Chorvátskeho futbalového zväzu Davor Šuker.


Štvrtková bezgólová remíza v Azerbajdžane a nedeľná prehra 0:2 v Osle s Nórmi poriadne rozkývali stoličku pod Nikom Kovačom. "Pozícia trénerov všetkých reprezentácií závisí od výsledkov. V stredu sa uskutoční pravidelné zasadnutie výkonného výboru, kde budeme analyzovať a diskutovať o budúcnosti. Vieme, kde sme boli 1. apríla, 1. júna a kde sa nachádzame teraz. Musíme zistiť, čo všetko sa za ten čas udialo," doplnil podľa Slobodnej Dalmacije bývalý 69-násobný reprezentant Chorvátska Šuker, ktorý v najcennejšom drese nastrieľal 45 gólov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies