Pod hradom Revište vypustili ľudia stovky balónov s odkazmi pre zosnulých

NETKY.SK • 31 Október 2015, 16:38 • 2 min
Pod hradom Revište vypustili ľudia stovky balónov s odkazmi pre zosnulých

ŽARNOVICA - Dohromady 209 účastníkov s 281 balónmi s odkazmi pre tých, ktorí už nie sú medzi nami, sa zúčastnilo na dnešnom netradičnom podujatí v Revištskom Podzámčí pri Žarnovici.

slovakia

left justify in out

Pri tamojšej Drevenici Revište vypustením balónov s odkazmi pre najbližších zároveň vytvorili úvodný zápis do Knihy slovenských rekordov.

 

"Podujatie bolo určené pre každého, kto sa nestihol so svojimi blízkymi rozlúčiť, alebo nestihol povedať všetko potrebné, čo by chcel. A tiež pre ľudí, ktorí mali nejaké nesplnené priania," povedala TASR organizátorka podujatia Lucia Gregušová. Ľudia však neposielali do neba odkazy len pre mamy, otcov, či starých rodičov, ale tiež známym ľuďom, priateľom, susedom, či dokonca domácim miláčikom.

 

Okrem hromadného vypustenia balónov bolo súčasťou podujatia aj odovzdanie diplomov v troch kategóriách a hromadná selfie účastníkov z oblohy, prostredníctvom vírnika. Film z pokusu o rekord natočili organizátori prostredníctvom drona a bude umiestnený na facebookovej stránke podujatia.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies