Pod Djokovičovo vyradenie sa podpísala slabšia pripravenosť

NETKY.SK • 8 Máj 2013, 11:54 • 2 min
Pod Djokovičovo vyradenie sa podpísala slabšia pripravenosť

MADRID - Líder svetového rebríčka tenistov Novak Djokovič prehral v utorňajšom stretnutí 2. kola dvojhry na turnaji ATP World Tour Masters 1000 Mutua Madrid Open v španielskom Madride (dotácia 4 303 867 eur, antuka vonku) s Bulharom Grigorom Dimitrovom (28. na svete) po vyše trojhodinovej bitke 6:7 (6), 7:6 (8), 3:6.

slovakia

left justify in out

Čoskoro 26-ročný Belehradčan (nar. 22. mája 1987) pripísal tento nezdar slabšej pripravenosti pre problémy s pravým členkom.

"Nesnažím sa hľadať nijaké výhovorky, ale netrénoval som naplno. Snažil som sa však predsa vydať zo seba to najlepšie. Klobúk dolu pred Dimitrovom, lebo na kurte bol lepším hráčom než ja. Predviedol výborné údery, skvele servoval, menil tempo a zaslúžil si víťazstvo," komentoval Djokovič. 

Onedlho 22-ročný Bulhar (nar. 16. mája 1991) Dimitrov dosiahol najcennejší skalp vo svojej doterajšej kariére. "Je to pre mňa skvelá skúsenosť. Samozrejme, už som proti nemu v minulosti hral, takže mal som nejaké skúsenosti. Ale teraz som sa snažil vymyslieť na kurte čosi iné a vyšlo to," rozplýval sa rodák z mesta Haskovo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona