Poctený premiér: V Poľsku si prevezme ocenenie Človek roka 2012!

NETKY.SK • 2 September 2013, 11:38 • 2 min
Poctený premiér: V Poľsku si prevezme ocenenie Človek roka 2012!

BRATISLAVA - Premiér Robert Fico si na ekonomickom fóre v poľskej Krynici prevezme ocenenie Človek roka 2012 pre severovýchodnú Európu.

slovakia

left justify in out

Predseda vlády si ocenenie prevezme od predstaviteľov Eastern Institute - organizátorov ekonomického fóra, na ktorom sa v utorok zúčastní. "Stretnú sa na ňom viacerí predstavitelia politiky a obchodu krajín strednej a východnej Európy, aby prediskutovali aktuálne výzvy a úlohy v oblasti ekonomiky a politiky," informoval tlačový odbor úradu vlády. Medzi tohtoročnými hosťami budú okrem poľského a slovenského premiéra aj predsedovia vlád Lotyšska a Litvy. "Ide o každoročné podujatie charakterizované ako Davos východu, ktorého aktuálny ročník sa uskutočňuje pod mottom Smerom k novej dohode s odkazom na potrebu ekonomickej, sociálnej a politickej transformácie vyplývajúcej z dôsledkov globálnej hospodárskej krízy," dodal tlačový odbor.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies