Pocta pre nášho kapitána: Hamšík v ideálnej zostave kvalifikácie ME 2016 podľa goal.com

NETKY.SK • 15 Október 2015, 11:26 • 2 min
Pocta pre nášho kapitána: Hamšík v ideálnej zostave kvalifikácie ME 2016 podľa goal.com

BRATISLAVA - Slovenský futbalový reprezentant Marek Hamšík nie je podľa portálu uefa.com v ideálnej jedenástke kvalifikácie na budúcoročné majstrovstvá Európy. Oficiálny web zaradil do stredovej formácie Rakúšana Davida Alabu, Stevena Davisa zo Severného Írska a Islanďana Gylfiho Sigurdssona. Najlepší strelec Slovenska v kvalifikácii s piatimi gólmi figuruje medzi náhradníkmi.

slovakia

left justify in out

Stredopoliar SSC Neapol Hamšík je však v najlepšej jedenástke serveru goal.com. Spoločnosť mu v zálohe robia Belgičan Eden Hazard, Sigurdsson a Walesan Gareth Bale. Krídelník Realu Madrid sa nachádza aj v jedenástke podľa UEFA, ale tá ho zaradila medzi útočníkov. V oboch zostavách sú aj Nemec Thomas Müller a najlepší strelec kvalifikácie, Poliak Robert Lewandowski.

Ideálne jedenástky kvalifikácie ME 2016:
UEFA: Courtois (Belg.) - Darmian (Tal.), A. Williams (Wal.), G. Cahill (Angl.), Rat (Rum.) - G. Sigurdsson (Isl.), S. Davis (S. Ír.), Alaba (Rak.) - Muller (Nem.), Lewandowski (Poľ.), Bale (Wal.)
Goal: Hart (Angl.) - Chiriches (Rum.), J. Boateng (Nem.), Schär (Švaj.) - Bale (Wal.), G. Sigurdsson (Isl.), Hamšík (SR), E. Hazard (Belg.) - Müller (Nem.), Ibrahimovič (Švéd.), Lewandowski (Poľ.)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona