Počiatek: Šefčovič je pragmatický a šikovný človek, teším sa na spoluprácu

NETKY.SK • 10 September 2014, 15:34 • 2 min
Počiatek: Šefčovič je pragmatický a šikovný človek, teším sa na spoluprácu

BRATISLAVA – Slovenský zástupca v Európskej komisii Maroš Šefčovič je podľa ministra dopravy Jána Počiatka pragmatický a naozaj šikovný človek.

slovakia

left justify in out

"Teším sa na spoluprácu s ním," skonštatoval Počiatek po dnešnom rokovaní vlády. Šéf rezortu dopravy takto zareagoval na fakt, že Šefčovič bude v EÚ najbližších päť rokov zodpovedať za oblasť dopravy a vesmírnej agendy. "Vychádzam z toho, že sa zatiaľ vedel s každou agendou, ktorú mal na starosti, veľmi úspešne popasovať. Takže verím, že aj s touto," doplnil Počiatek. 

 

Zároveň verí, že Šefčovič bude schopný posunúť ďalej mnohé agendy, ktoré sa historicky vliekli a že bude férovo pristupovať ku všetkým. "Nám stačí férový prístup, nepotrebujem extra protekciu," zdôraznil šéf rezortu dopravy. Práve oblasť dopravy je podľa jeho slov pre EÚ veľmi dôležitou a pomerne rozsiahlou. Takýto post preto vníma ako veľmi dôležitý.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies