Pochvala pre bratislavské hotely: Patria medzi najčistejšie vo svete!

NETKY.SK • 2 September 2014, 14:26 • 2 min
Pochvala pre bratislavské hotely: Patria medzi najčistejšie vo svete!

BRATISLAVA - Bratislavské hotely patria k najčistejším vo svete. V rebríčku najčistejších hotelov sa tie bratislavské umiestnili na štvrtej priečke spolu s hotelmi v bulharskej Sofii.

slovakia

left justify in out

Najčistejšie sú hotely v Tokiu, potom vo Varšave a v Soule. Čistotu hotelov hodnotili užívatelia, ktorí si rezervovali pobyt cez zahraničný portál Hotel.info. Agentúru SITA o tom informovala Alica Štrbavá zo Slovenskej agentúry pre cestovný ruch (SACR).

 

Najlepšie v hodnotení čistoty hotelov skončili hotely v Tokiu, ktoré z možných 10 získali 8,93 bodu. Varšavské hotely za čistotu získali 8,76 bodu a hotely v Soule 8,73 bodu. Bratislavské hotely spolu s tými v hlavnom meste Bulharska získali rovnako po 8,54 bodu. „Takéto ocenenie určite môže motivovať turistov k návšteve nášho hlavného mesta. Zároveň zvyšuje celkový kredit Slovenska ako celoročnej turistickej destinácie, kde nenájdu iba historické pamiatky, či zaujímavé podujatia a gastronómiu, ale hlavne služby na svetovej úrovni,“ komentovala hodnotenie portálu Hotel.info generálna riaditeľka SACR Marta Kučerová. 

 

Portál okrem iného radí cestujúcim aj to, čo majú robiť, ak dostanú špinavú izbu. Podľa portálu by mali cestujúci zdvorilo, ale dôrazne požiadať, aby boli nedostatky v izbe okamžite odstránené alebo aby ich presťahovali do inej izby. 

 

Ako informovala Štrbavá, portál Hotel.info poskytuje služby viac ako 250-tisíc hotelom po celom svete. Správu o čistote hotelov zverejnil The Wall Street Yournal. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies