Pochod proti rakovine prsníka podporí aj Daniela Peštová

NETKY.SK • 29 Máj 2012, 20:46 • 2 min
Pochod proti rakovine prsníka podporí aj Daniela Peštová

Pochod proti rakovine prsníka podporí aj Daniela Peštová - Pre ženy Štvrtý ročník Avon pochodu proti rakovine prsníka, ktorý sa uskutoční 16. júna v Bratislave, podporí svojou účasťou aj česká modelka Daniela Peštová.

slovakia

left justify in out

img

Štvrtý ročník Avon pochodu proti rakovine prsníka, ktorý sa uskutoční 16. júna v Bratislave, podporí svojou účasťou aj česká modelka Daniela Peštová. Charitatívne podujatie symbolizuje vyjadrenie podpory v boji proti rakovine prsníka, pričom jeho cieľom je získavanie finančných prostriedkov určených na projekty zamerané na boj proti tomuto ochoreniu a tiež vyjadruje spolupatričnosť ženám, ktoré s touto chorobou bojujú.

Vstupenkou na akciu je "Tričko proti rakovine prsníka“, ktorého kúpou prispieva každý pochodujúci na boj proti rakovine prsníka. Záujemcovia a záujemkyne si ho môžu zakúpiť prostredníctvom Avon Lady, objednať si ho cez webovú stránku www.zdraveprsia.sk alebo zakúpiť priamo na mieste od 13:00. Tričko je v ponuke v dámskej aj pánskej verzii za 14,99 eur. Dámske tričko pre tento ročník Avon pochodu exkluzívne navrhla známa česká módna dizajnérka Taťána Kovaříková.

Program Avon pochodu s registráciou účastníkov sa začne o 13:00 na námestí pri Eurovea Galleria. Slávnostný štart je naplánovaný na 15:00. Trasa povedie cez Vajanského nábrežie, Hviezdoslavovo námestie, Mostovú ulicu a Vajanského nábrežie späť k Eurovea Gallerii. Okrem Peštovej Avon pochod svojou účasťou podporia aj Ada Straková, Nora Beňačková, Alena Heribanová, Beáta Dubasová, Henrieta Mičkovicová, Hana Rapantová, Karin Habšudová, Jana Kirschner, Petra Polnišová, Zlatica Puškárová, Martin "Pyco" Rausch, Maroš Kramár a Braňo "Bruno" Ciberej. V rámci programu sa predstavia Zuzana Smatanová, skupina Vidiek, Beáta Dubasová, Zdenka Predná, skupiny Funkiez a RetroAction a bubnová šou Campana Batucada.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona