Počet prezidentských kandidátov sa rozrastie, kandiduje aj Ľubica Blašková

NETKY.SK • 8 Október 2013, 11:22 • 2 min
Počet prezidentských kandidátov sa rozrastie, kandiduje aj Ľubica Blašková

BRATISLAVA - Počet prezidentských kandidátov sa opäť rozšíri. O palác mieni zabojovať aj občianska kandidátka Ľubica Blašková.

slovakia

left justify in out

Svoju kandidatúru oznámi v piatok 11. októbra, keď predstaví aj svoje volebné priority. Oznámili to dnes občianske združenia Spoločnosť práv občanov a Priatelia Ľubice Blaškovej. 

Voľby prezidenta SR by sa mali konať na jar 2014. O Prezidentský palác zabojuje okrem Blaškovej aj šéf poslaneckého klubu KDH Pavol Hrušovský, nezaradený poslanec Radoslav Procházka, podnikateľ a filantrop Andrej Kiska a prvý predseda KDH Ján Čarnogurský.

Kandidatúru oznámil tiež Peter Osuský zo SaS, invalidný dôchodca z Košíc Leonid Chovanec, ďalej Jozef Behýl, ale aj Milan Melník, ktorý už v minulosti kandidoval. Ako možný kandidát sa spomína aj Milan Kňažko.

Vládny Smer-SD by mal predstaviť svojho kandidáta najskôr v decembri tohto roka. V súvislosti s ním sa najčastejšie spomína premiér Robert Fico (Smer-SD).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies