Počet obetí koronavírusu v Indii už prekročil hranicu 300-tisíc

NETKY.SK • 24 Máj 2021, 08:11 • 2 min
Počet obetí koronavírusu v Indii už prekročil hranicu 300-tisíc

NAÍ DILLÍ - Počet potvrdených obetí pandémie koronavírusu v Indii prekonal ďalší míľnik a stúpol nad hranicu 300-tisíc. Je to neuveriteľné číslo!

slovakia

left justify in out

Počet obetí ochorenia COVID-19 v krajine je tretí najväčší na svete. Indické ministerstvo zdravotníctva dnes nahlásilo 4 454 nových úmrtí za posledných 24-hodín. Celkový počet obetí dosiahol hranicu 303 720.

 

img

 

Ministerstvo zdravotníctva nahlásilo 222 315 nových infekcií. Celkový počet nákaz sa tak zvýšil na takmer 27 miliónov. Predpokladá sa, že obidva údaje sú podhodnotené.

 

Prečítajte si: Veľká Británia spustila v dvoch mestách rozsiahle testovanie na koronavírus. Objavila sa vážna obava z indickej mutácie

Indický vakcinačný program sa v poslednom období spomalil a mnohé štáty hovoria, že nemajú dostatok očkovacích látok. India, ktorá je najväčším výrobcom vakcín na svete, doteraz úplne zaočkovala iba tesne viac ako 41,6 milióna obyvateľov čiže len 3,8 percenta svojej takmer 1,4-miliardovej populácie. Priemerný denný počet nových infekcií a úmrtí sa však v krajine v posledných týždňoch mierne znížil.

Súvisiaci článok: India konečne hlási pokles nových prípadov infekcie koronavírusom



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies