Počet nezvestných po havárie výletnej lode zvýšili na 29

NETKY.SK • 17 Január 2012, 08:20 • 2 min
Počet nezvestných po havárie výletnej lode zvýšili na 29

Počet nezvestných po havárie výletnej lode zvýšili na 29 - Svet Talianska pobrežná stráž v pondelok večer vyhlásila, že počet nezvestných po piatkovej nehode výletnej lode Costa Concordia pri pobreží Toskánska sa zvýšil na 29. Predstaviteľ pobrežnej stráž

slovakia

left justify in out

img

Talianska pobrežná stráž v pondelok večer vyhlásila, že počet nezvestných po piatkovej nehode výletnej lode Costa Concordia pri pobreží Toskánska sa zvýšil na 29.
      Predstaviteľ pobrežnej stráže Marco Brusco štátnej televízii povedal, že nezvestných je 25 pasažierov a štyria členovia posádky.
      Podľa predchádzajúcej bilancie bolo nezvestných 16 osôb.
      Brusco nárast nevysvetlil. Najmenej tri talianske rodiny však predtým vyhlásili, že s blízkymi sa im nepodarilo skontaktovať napriek tomu, že boli na zozname bezpečne evakuovaných. Brusco uviedol, že medzi nezvestnými je približne desať Nemcov a vyjadril nádej, že niektorí z nezvestných prežili.

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies