Vodiči pozor! Počas víkendu uzavrú diaľnicu D1 medzi Sencom a Trnavou

NETKY.SK • 14 Október 2016, 17:28 • 2 min
Vodiči pozor! Počas víkendu uzavrú diaľnicu D1 medzi Sencom a Trnavou

BRATISLAVA - Časť úseku diaľnice D1 medzi Sencom a Trnavou bude od sobotňajšieho (15.10.) popoludnia do nedeľňajšieho (16.10.) rána neprejazdná. Z dôvodu výstavby diaľničnej križovatky Blatné a s tým súvisiacou demoláciu mosta nad diaľnicou budú musieť motoristi využiť obchádzkovú trasu.

slovakia

left justify in out

Zvoliť môžu cestu cez Trnavu, Hrnčiarovce nad Parnou, Cífer, Igram a Blatné alebo z druhej strany diaľnice trasu cez Senec, Sládkovičovo a Sereď.

 

"Dopravu z diaľnice D1 budeme v sobotu postupne odkláňať na obchádzkovú trasu už približne od 13.00 h, " uviedla hovorkyňa Národnej diaľničnej spoločnosti Eva Žgravčáková. Úplná uzávera sa týka úseku D1 od križovatky Trnava po vjazd Blatné (smer Žilina - Bratislava) a od Blatného po križovatku Voderady (smer Bratislava - Žilina), a to v čase od 15.00 h v sobotu do 09.00 h v nedeľu.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies