Počas víkendu stúpla cena Bitcoinu nad 9 200 USD a trhová kapitalizácia stúpla na 420 miliárd USD

NETKY.SK • 29 Apríl 2018, 19:10 • 2 min
Počas víkendu stúpla cena Bitcoinu nad 9 200 USD a trhová kapitalizácia stúpla na 420 miliárd USD

Cena Bitcoinu počas víkendu vzrástla približne o 400 dolárov. Dňa 27. apríla zaznamenal Bitcoin náhly pokles ceny, ktorý ho poslal na úroveň 8 800 USD. V súčasnosti zaznamenal Bitcoin a s ním aj zvyšok trhu silné zisky a trhová kapitalizácia tak stúpla na hodnotu 420 miliárd USD.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

EOS stúpol o 15%

 

EOS bol jedným z najvýkonnejších tokenov v priebehu celého roka 2018 a za posledný týždeň zaznamenal obrovské zisky. V súčasnosti cena EOS zaznamenala zisk 16%.

 

Predbehol Litecoin a stal sa piatou najväčšou kryptomenou tohto roka. Trhový kapitál spoločnosti Litecoin zostáva na úrovni 8,4 miliardy USD, zatiaľ čo spoločnosť EOS má hodnotu 15 miliárd USD.

 

Trend Bitcoinu

 

Bitcoin bol počas tohto týždňa veľmi volatilný a analytici naznačili, že volatilita mohla byť spôsobená neočakávaným predajom správcovských fondov Mt. Gox.

 

Denný objem obchodov s Bitcoinom zostáva relatívne nízky na úrovni 7,6 miliardy USD. V marci, keď cena Bitcoinu prevyšovala 10 000 USD a dosiahol až 11 500 USD, bol denný objem obchodov vyšší ako 10 miliárd USD. V decembri 2017 prekročil denný objem obchodov až 20 miliárd USD.

 

Skutočnosť, že denný objem obchodov EOS je viac ako 50% objemu Bitcoinu naznačuje, že sa objemy nevrátili na trh s kryptomenami. Ak sa objemy väčších kryptomien v najbližších dňoch zvýšia, je možné, že cena Bitcoinu prekročí hranicu 10 000 USD do konca apríla, ako predpovedajú mnohí analytici.

 

Celkovo sa obchodníci a investori stali optimistickejšími v súvislosti s krátkodobým a dlhodobým trendom vývoja trhu s kryptomenami.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Erika
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies