Počas víkendu SHMÚ varuje pred snehovými jazykmi i nízkymi teplotami

NETKY.SK • 16 Január 2016, 06:31 • 2 min
Počas víkendu SHMÚ varuje pred snehovými jazykmi i nízkymi teplotami

BRATISLAVA - Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) vydal dnes výstrahu prvého stupňa pre okres Michalovce, ktorá potrvá až do soboty 16. januára do ôsmej hodiny ráno.

slovakia

left justify in out

Meteorológovia vysvetľujú, že vzhľadom na dotekanie z ukrajinskej časti povodia naďalej predpokladajú vzostup vodnej hladiny na toku Latorica. Vývoj hydrologickej situácie budú priebežne aktualizovať.


Meteorológovia vydali dve výstrahy aj na sobotu 16. a nedeľu 17. januára pre Banskobystrický, Košický, Prešovský a Žilinský kraj. Výstraha prvého stupňa pred nízkymi teplotami a tvorbou snehových jazykov a závejov by mala platiť v sobotu 16. mája od 9:00 do 23:00. Na nedeľu 17. januára predpokladajú meteorológovia nízke teploty v týchto stredoslovenských až východných krajoch, pričom výstraha prvého stupňa pred mrazmi bude trvať v noci zo soboty na nedeľu do ôsmej hodiny ráno.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies