Počas víkendu bude medzi Trnavou a Sereďou výluka na železnici

NETKY.SK • 3 Marec 2016, 11:59 • 2 min
Počas víkendu bude medzi Trnavou a Sereďou výluka na železnici

TRNAVA– Počas víkendu 5. a 6. marca bude výluka na železničných úsekoch Križovany nad Dudváhom – Trnava, Sereď – Križovany nad Dudváhom a v Križovanoch nad Dudváhom - koľaj č. 3. Cestujúca verejnosť bude v tom čase prepravovaná náhradnou autobusovou dopravou.

slovakia

left justify in out

Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) v uvedených medzistaničných úsekoch zrealizujú zváracie práce súvisiace s odstraňovaním defektoskopických chýb a koľajnicových vložiek. Dôvodom je scelenie bezstykovej koľaje. TASR o tom dnes informovala hovorkyňa ŽSR Martina Pavliková. „Keďže sa tieto medzistaničné úseky nachádzajú na jednokoľajnej trati, musela byť zvolená náhradná preprava cestujúcich,“ uviedla hovorkyňa.

 

ŽSR zároveň prosia cestujúcu verejnosť o trpezlivosť a pochopenie v súvislosti s obmedzeniami v železničnej doprave, ku ktorým môže dochádzať v dôsledku prác, a zároveň apelujú na zvýšenú pozornosť pri sledovaní vývesiek a hláseniach staničného rozhlasu v železničných staniciach.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona