Počas štvorhodinovej kontroly zistili 111 priestupkov

NETKY.SK • 24 August 2014, 12:53 • 2 min
Počas štvorhodinovej kontroly zistili 111 priestupkov

BRATISLAVA - Bratislavskí policajti zistili v sobotu počas štvorhodinovej kontroly 111 porušení pravidiel cestnej premávky.

slovakia

left justify in out

"Aj napriek tomu, že išlo o vopred avizovanú policajnú akciu, opäť sa našlo niekoľko desiatok vodičov, ktorí si porušovania pravidiel cestnej premávky ťažkú hlavu nerobili," povedala bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová.

 

Dovolenú rýchlosť prekročilo 49 vodičov, dvaja šoféri počas jazdy telefonovali, sedem ich jazdilo bez zapnutých bezpečnostných pásov. Jazdu bez ustanoveného osvetlenia policajti zistili v prípade ôsmich vodičov, nesprávne predchádzal jeden šofér. Ustanovenia o prednosti v jazde nedodržali dvaja vodiči, pričom v oboch prípadoch nedali prednosť chodcom na riadne vyznačenom priechode pre chodcov. Technický stav vozidla nezodpovedal podmienkam prevádzky v cestnej premávke v prípade siedmich kontrolovaných vozidiel, v jednom prípade policajti zistili prekročenie najvyššej povolenej hmotnosti. Porušenia ostatných pravidiel cestnej premávky sa dopustilo 15 vodičov. Pod vplyvom alkoholu jazdil jeden vodič, ktorému na mieste zadržali vodičský preukaz. Priestupky policajti zistili aj v prípade jej nemotorových účastníkov, pravidlá cestnej premávky porušil jeden cyklista a dvaja chodci. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies