Počas sobotňajších udalostí v Bratislave zadržala a vypočúvala 7 osôb

NETKY.SK • 15 Marec 2015, 11:33 • 2 min
Počas sobotňajších udalostí v Bratislave zadržala a vypočúvala 7 osôb

BRATISLAVA - V súvislosti so sobotňajšími (14.3.) zhromaždeniami a pochodom nacionalistov v uliciach Bratislavy predviedli policajti na výsluch sedem osôb. Po vypočutí všetkých prepustili.

slovakia

left justify in out

Ešte pred začiatkom zhromaždenia na Hodžovom námestí polícia vypočúvala napríklad 17-ročného Púchovčana. Pri kontrole na Štefánikovej ulici u neho našli teleskopický obušok. "Na rovnakom mieste zadržali 20-ročného muža z okresu Senica, ktorý mal u seba dymovnicu," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave Tatiana Kurucová.
      

Polícia predviedla na výsluch aj 18-ročnú ženu z okresu Trnava, dôvodom bola vlajka so zakázanými symbolmi.
      

"Už počas pochodu nacionalistov polícia zdržala 23-ročného muža, ktorý sa z Mariánskej ulice snažil dostať k sprievodu. Aj napriek výzvam sa Bratislavčan opakovane pokúšal prekonať blokádu policajtov, tí boli preto nútení voči nemu použiť donucovacie prostriedky," uviedla Kurucová.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies