Počas silvestrovskej noci horelo v Tatrách aj vo vranovskom okrese

NETKY.SK • 1 Január 2016, 15:14 • 2 min
Počas silvestrovskej noci horelo v Tatrách aj vo vranovskom okrese

RAFAJOVCE – Požiar lesného porastu, ku ktorému hasičov privolali 18 minút po polnoci do Tatranskej Štrby v okrese Poprad, je už uhasený. Na mieste zasahovalo 11 príslušníkov z troch hasičských staníc so šiestimi kusmi techniky.

slovakia

left justify in out

Išlo o lokalitu smerom na Tatranské Pleso, kde sa nachádzali zvyšky po ťažbe a suchá tráva. Požiar uhasili krátko pred piatou hodinou ráno. Rušnú noc mali aj hasiči z Vranova nad Topľou a Holčíkoviec, ktorých nad ránom po tretej hodine privolali k požiaru do Rafajoviec v okrese Vranov nad Topľou.

 

Oheň tu zničil stolársku dielňu a hospodárske budovy. Výšku škody odhadli na 20.000 eur. Na mieste zasahovali dve cisterny so šiestimi hasičmi, ktorí museli za pomoci píly rozoberať konštrukciu horiaceho objektu. Požiar zlikvidovali krátko pred ôsmou hodinou ráno. Príčiny požiarov sú v štádiu vyšetrovania. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies